T-díl s regulací Kärcher 2.645-231.0

Audio, video, TV AUTO - MOTO Dům a zahrada Foto Hodinky - Drogerie Hračky Káva, kávovary, příprava kávy Malé domácí spotřebiče Počítače, notebooky Sport, krása, zdraví, zábava Velké spotřebiče Výprodej ULTRA nízké ceny


T-díl s regulací Kärcher 2.645-231.0

1274077

T-díl s regulací Kärcher 2.645-231.0

204 Kč
169 Kč bez DPH

Dostupnost: Dodání 3-5 dní

Part no.: 2.645-231.0

Kód produktu: 23775231

Výrobce: KÄRCHER

Váha: 0,13 kg

Potřebujete více informací?

Info@euroking.cz

484800850

po-pá 8:00-16:30


Popis produktu

Popis produktu

T-díl s regulací je částí systému Kärcher Rain System™. Spojuje k sobě tři hadice nebo hadice pro kapénkovou závlahu systému Kärcher Rain System™ a umožňuje tak pokládání dvou na sobě nezávislých hadicových vedení. Tak lze systém perfektně přizpůsobit individuálním požadavkům. Na bočním výstupu lze nastavit množství vody a tlaku, hodí se tak např. k připojení hadice pro kapénkovou závlahu. Montáž hadice je velice jednoduchá a není k ní potřeba žádného nářadí. Za tímto účelem se hadice jednoduše nasune na T-díl a upevní převlečnou maticí. Vysoce efektivní zavlažovací systém Kärcher Rain System™ spojuje výhody mikroodkapávání a běžného zavlažování, pracuje pod tlakem až 4 bar a je vybaven 1/2"-hadicí s těsnícími manžetami pro kapénkovou závlahu a postřik. Systém Kärcher Rain System™ lze přizpůsobit téměř jakémukoliv typu zahrady a spolu se SensoTimerem, kterým se nastaví zavlažování podle potřeby, funguje perfektně.

Obsah balení:

T-díly s regulací, 2 kusy

Použití:

Pro zavlažování malých až velkých ploch a zahrad
Pro zavlažování velkoplošných užitkových zahrad
Pro zalévání užitkových rostlin (malé plochy, jednotlivě, hrnkové rostliny)
Pro zalévání okrasných rostlin (malé plochy, jednotlivě, hrnkové rostliny)

Vybavení a užitek:

Nastavitelný boční výstup
Cílené zavlažování rostlin dle potřeby

Nastavitelný boční výstup
Boční výstup je vhodný pro připojení odkapávací hadice.

T-díl se třemi přípojkami
Pro spojení hadic a odkapávacích hadic systému Kärcher Rain System TM.

Ergonomický design
Snadné zacházení.

Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.

Zpět k nákupu