Gardena Comfort Highflex Hose, 19 mm (3/4 "), 50 m, bez systémových dílů

Audio, video, TV AUTO - MOTO Dům a zahrada Foto Hodinky - Drogerie Hračky Káva, kávovary, příprava kávy Malé domácí spotřebiče Počítače, notebooky Sport, krása, zdraví, zábava Velké spotřebiče Výprodej ULTRA nízké ceny


Gardena Comfort Highflex Hose, 19 mm (3/4 "), 50 m, bez systémových dílů

1091836

Gardena Comfort Highflex Hose, 19 mm (3/4 "), 50 m, bez systémových dílů

3168 Kč
2618 Kč bez DPH

Dostupnost: Dodání 3-5 dní

Part no.: 18085-20

Kód produktu: 22664494

Výrobce: GARDENA

Potřebujete více informací?

Info@euroking.cz

484800850

po-pá 8:00-16:30


Popis produktu

Popis produktu

Komfortní vysoká flexová hadice z Gardena s profilem power grip a L & Auml; nge 50 & nbsp; Metr. Hadice Gardena Comfort Highflex s profilem přilnavosti napájení nabízí optimální spojení mezi hadicí a uuml; CK a hadicí. Díky nové technologii, oba pracují jako Zahnr & Auml; Profil power Grip vytváří to, co majitelé zahrady W & Uuml; Pozitivní vedlejší účinek profilu: HASE L & AUML; SST je snazší se svléknout a dobře klouzat. Díky husté spirálové tkáni s vysokou kvalitou se dvěma opačnými spirály je hadice rezistentní a tvarovaná tlakem, ale také flexibilnější v aplikaci než komfortní flexová hadice. Protože čím hustší spiralizace, tím flexibilnější hadice a tím snazší manipulaci. Hadice není svázaná ani zkroucená. Toto jsou nejlepší předpoklady pro pohodlné a všestranné použití v zahradě. V případě potřeby můžete systematicky ERG & AUML; To je bez toxických změkčovačů (ftaláty) a těžkých kovů a sebevědomě a Auml; Jeho vysoké stěny a Auml; rke je robustní a odolný. Jarní tisk: 30 bar. Záruka: 25 let. Výhody v přehledu & uuml;: s profilem přilnavosti napájení: Tento nový profil trubice nabízí optimální sílu zadržení, a tedy bezpečné spojení mezi hadicí a hadicí. Hadice tak zajišťuje, že můžete skončit. Hustá Spirálová tkáň s vysokou kvalitou: díky tkáni s vysokou kvalitou, která byla upevněna nebo nepřekvapila tuto zahradní hadici. Hadice je flexibilní a přesto stabilní. Kvalita & auml; tS -Hose pro tlak roztržení až 30 bar: tato hadice vyrobená z kvality a ts tkáně s vysokými stěnami a Auml; rke je vhodná až na tlak 30 bar. Vysoce kvalitní a auml; t f & uuml; r dlouhá životnost - 25 let záruky: kvalita & auml; t & uuml; Z tohoto důvodu, Gardena f & uuml; r Tato zahradní hadice s vlastním a auuml; & szlig; em nás záruka 25 let.

Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.

Zpět k nákupu