Nůž Dellinger japonský kuchařský Chef 200 mm Okami 3 layers AUS10
2 137 Kč
(1 766 Kč bez DPH)
Kód produktu: |
112693019 |
Výrobní číslo: |
K-HAUS8 |
Výrobce: |
Dellinger |
Váha: |
0,3 kg |
Záruka: |
24 měsíců |
Kuchařský nůž Okami Chef od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Využijete ho pro krájení všech potravin – ovoce, zelenina, maso i ryby. Hřbet a ostří nože se zužují do špičky , takže se perfektně hodí pro porcování a krájení masa a ryb, plátkování a čištění ovoce a zeleniny. Dokonce s ním zpracujete bylinky a ořechy.
Hlavní přednosti
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Odolná čepel – ze 2 vrstev nerezové oceli s různou tvrdostí
Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
Krásný japonský design
Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu . Jeho jádro tvoří 2 vrstvy nerezové oceli rozdílných tvrdostí . Díky těmto vrstvám je nůž mimořádně odolný. Čepel v matném odstínu (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné broušení. Tato úprava skryje škrábance. Jelikož je nůž mimořádně ostrý, zachovají si krájené potraviny svůj tvar a strukturu.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní materiál G-10 . Udrží si svou tvrdost a pevnost. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt se znakem samuraje . Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
Značka: Dellinger
Série: Okami
Model: Chef
Určení: nůž
Typ nože: Chef (Gyuto)
Tvrdost jádra čepele: 58–62 Rockwella
Barva: černá
Materiál čepele: japonská ocel AUS-10
Materiál rukojeti: G-10
Hmotnost: 240 g
Délka ostří: 200 mm
Délka rukojeti: 130 mm
Celková délka: 335 mm
Obsah balení
1x kuchyňský nůž
Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.