Chef s Pan 26 cm s víkem 1064746

Audio, video, TV AUTO - MOTO Dům a zahrada Foto Hodinky - Drogerie Hračky Káva, kávovary, příprava kávy Malé domácí spotřebiče Počítače, notebooky Sport, krása, zdraví, zábava Velké spotřebiče Výprodej ULTRA nízké ceny
X


Chef s Pan 26 cm s víkem 1064746

5619965

Chef s Pan 26 cm s víkem 1064746

2333 Kč
1928 Kč bez DPH

Dostupnost: 5 dní

Part no.: 1064746

Kód produktu: 104963620

Výrobce: no name

Váha: 1,5 kg

Potřebujete více informací?

Info@euroking.cz

484800850

po-pá 8:00-16:30


Popis produktu

Popis produktu

Všechna ocelová šéfkuchař Pan 26 cm Fiskars Celá ocelová pánev byla vyrobena z recyklované nerezové oceli. Nepřirozený povlak Ceratec krásně začervenalé pokrmy bez produkce fluorinu a dalších škodlivých sloučenin, silné, 3-vrstvé dno bylo optimalizováno pro rovnoměrné rozložení tepla na všech typech kuchyňských desek, víčka z nerezové oceli pomalu smažení a vaření umožňuje smažení a vaření pomalu , můžete také použít v troubě až do 270 kroků provedených v 90% recyklované oceli, jeho uhlíková stezka je o 92% nižší než průměr v krásném kartáčovaném povrchu v oboru spotřebovává méně výrobních materiálů produkovaných za účelem snížení odpadu o 80%, minimalizuje minimalizaci Tvorba prachu a materiálů souvisejících s výrobou doporučené manuální mytí 25 -roční záruční rozměry: 26 cm balení 100% recyklovatelné a plastové bez plastu bylo vyrobeno ve Finsku, šéfkuchař 26 cm, Fiskars Celá ocel byla vyrobena ze spolehlivého a vysokého Kvalitní nerezová ocel z recyklace a zároveň snižuje množství odpadu vznikajícího při výrobě procesu. Vyrobeno z 90% recyklované oceli, s uhlíkovou stopou o 92% nižší než průměr v průmyslu, je pánev charakterizována výjimečnou trvanlivostí. Povlak Ceratec neposkytuje skvělé výsledky smažení při vysokých teplotách. Díky silné 3vrstvé základně plavidlo rovnoměrně distribuuje teplo na všech typech kuchyňských desek. Jeho jednoduchá a nadčasová estetika se dokonale hodí do moderní a vyvážené kuchyně. Byl vyroben ve Finsku pomocí vyvážených procesů a postupů. Pečlivé zpracování, výjimečná trvanlivost Fiskars All Steel je vyvážená volba pro moderní a ekologickou kuchyň. Její uhlíková stezka je vyrobena z 90% recyklované oceli a je o 92% nižší než průměr v oboru. Naše plavidla vznikají s ohledem na planetu a procesy omezují emise prachu a množství odpadu až o 80%. Všechny nože a kuchyňské náčiní všechny oceli mají extrémně dlouhou životnost s 25letou zárukou (kromě plavidel s povlakem Ceratec). Jejich charakteristickým rysem je nadčasový design. Všechny ocelové výrobky jsou 100% recyklované, jsou vyrobeny bez přidání plastových a opakovaně použitelných materiálů, které lze zpracovat sekundární.
Typ: Hluboká pánev
Průměr: 26
Potahování: nešťastný
Pro indukční kuchyni, do kuchyně, do kuchyně, pro kuchyni
Indikátor teploty: Ne
Mytí v myčce nádobí: Nedoporučuje se
LID: Ano

Barva: inox



Přes veškerou snahu zajistit co nejpřesnější popis, obrázky a technické parametry produktů nemůžeme zaručit, že uváděná data odpovídají skutečnosti. Řada výrobců si vyhrazuje právo změny některých parametrů či vlastností bez předchozího upozornění. Potřebujete-li ujištění o určitých parametrech produktu nebo v případě pochybností, kontaktujte prosím svého obchodníka. Pozdější reklamace vlastností je zbytečnou komplikací pro obě strany.

Zpět k nákupu