3549 Kč
cena s DPH
Vlastnosti: - rozměry: 38 x 26 x 2,5 cm - váha: 2,49 kg - dvě kovová ouška - materiál: ocel (tloušťka 2,5-3 mm), 100% přírodní materiál, který je ekologický a recyklovatelný - vhodná na grilování masa bez tuku (Plancha")... - vroubkované dno zamezuje přilnavosti masa při grilování - také ideální pro vaření masa ze škeblí, krevet, ryb, zeleniny.. . - nová pánev je při nákupu na celém povrchu ošetřena včelím voskem , zabraňuje vzniku rzi - na železnou pánev lze použít jakékoli kuchyňské náčiní (kov, plast, dřevo) - vhodná na všechny typy ploten včetně indukce, trouby, lze použít na dřevěném uhlí - vynikající tepelná vodivost , lze používat při velmi vysokých teplotách - vyrobeno ve Francii PŘED PRVNÍM POUŽITÍM SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE NÁVOD, JAK ŽELEZNOU PÁNEV VYPÁLIT A JAK O NI PEČOVAT… NA REKLAMACE ZPŮSOBENÉ ŠPATNÝM POUŽÍVÁNÍM NEBUDE BRÁN ZŘETEL! - pánvičky jsou vyrobeny ze surového železa, které díky ruční výrobě mohou mít na povrchu výrobku estetické nedokonalosti. Tyto však nemají vliv na funkčnost pánve. Naopak pánev má díky svým přirozeným vlastnostem lepší nepřilnavost. Nejedná se o pánev s nepřilnavým povrchem!!! 5 bodů péče pro zachování záruky: 1. pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou, odstraňte včelí vosk z celé pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte 2. zapněte plotýnku na střední výkon a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat, dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne místy tmavnout) 3. nechte pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití či uskladnění. Při používání pánve nepoužívejte maximální výkon, mohlo by se prohnout dno. 4. skladujte na suchém místě, nezapomínejte mít vždy naolejovaný celý povrch pánve (pánev není nijak chemicky ošetřena a mohla by začít rezivět) 5. mycí prostředky používejte jen výjimečně, na umytí většinou stačí jen horká voda a houbička. NIKDY nedávejte pánev do myčky !!! po každém umytí je třeba pánev ihned osušit a naolejovat Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve.